Kram

Markkinointihukan poistajat

Meitä yhdistää halu tehdä markkinoinnista järkevä ja arvostettu duuni. Tiimiämme kuvaa parhaiten kova osaaminen markkinoinnista lähellä myyntiä, analyyttisyys, uteliaisuus sekä rakkaus ja kriittisyys teknologiaa kohtaan.

Rakennamme ja autamme ottamaan käyttöön B2B-markkinoinnin johtamisen toimintamallin ja työkalut, eli tavat tehdä työtä tehokkaasti ja vaikuttavasti. Tuomme toimintamallien tueksi teknologiset ratkaisut, joilla markkinoinnin työ ja tulokset tehdään näkyviksi.

Ota meihin yhteyttä, vaikka et vielä tiedä mistä aloittaisit

Anni Hakkarainen | Kram MarkOps Oy

Anni Hakkarainen
Chief Sales Officer & Admin Support
Puh. 050 913 4148
anni.hakkarainen@kram.fi

Riina Jokinen | Kram MarkOps Oy

Riina Jokinen
CEO, Marketing & People Support
Puh. 050 469 8780
riina.jokinen@kram.fi

Krista Saarto Kram MarkOps

Krista Saarto
Product Development Lead
Puh. 040 590 9802
krista.saarto@kram.fi

Outi Vainionkulma-Immonen
Chief R&D Officer & Customer Success Support
Puh. 050 339 7408
outi.vainionkulma@kram.fi

Leena Kähkönen
Senior MarkOps Consultant
Puh. 040 553 5067
leena.kahkonen@kram.fi

Arvomme ovat apu, seura ja gloria

Apu tarkoittaa meillä välittämistä, auttamista, asiakkaan ja kollegan stressin pienentämistä. 
Toiminnan tasolla auttaminen toteutuu tekemällä yhdessä ja siirtämällä osaamista. Me saadaan palautetta auttamishalustamme ja -kyvystämme läpi koko ketjun, aina ekoista myyntitapaamisista alkaen.

​Seura ei vain tee kaltaisekseen, se tekee hyvää. Emme nimittäin usko tekemisen ulkoistamiseen vaan yhdessä tekemiseen. Vaikka yrityksessäsi olisikin mahtavia oman alansa ammattilaisia, on markkinointi usein vailla substanssitukea, työystävää. Me tehdään töitä asiakkaan kanssa yhdessä.

​Gloria voi kuulostaa fancylta, mutta siksi se on juuri sopiva sana. Sen alle nivoutuvat rohkeus, ammattiylpeys, integriteetti, työn merkityksellisyys ja palaute. Jokainen kunnianhimoinen ammattilainen tarvitsee sopivasti gloriaa. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme nousemaan aktiviteettien yläpuolelle, luomaan arvoa.

Verkostomme on laaja ja osaava

Olemme toimineet yli vuosikymmenen asiakkaidemme markkinoinnin kumppanina ja valmentajana verkostomallilla. Meillä on yli 200 tunnistetun osaajan pooli tekijöitä, jotka huolehtivat markkinoinnin ja viestinnän luovista ja ei niin luovista toteuttavista töistä. Olemme myös taitavia valitsemaan asiakkaalle tarvittavaa osaamista, omaan tiimiin tai ostettavaksi.

Toimiva markkinointi tarvitsee fiksut tavoitteet, toimivat prosessit ja työkalut. Sen me osaamme. Lisäksi markkinointi tarvitsee luovaa ja toteuttavaa voimaa. Siihen olemme valinneet parhaat tekijät.

Ehkä voimme tutustua?

MarkOps-toimintamalli on tavoitelähtöinen, myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä edistävä, ja markkinoinnin luovaa kaaosta vähentävä sarja parhaita käytäntöjä. Siihen liittyy kiinteästi työn ja tulosten tekeminen näkyväksi muulle organisaatiolle digitaalisen palvelun avulla. Kerromme mielellämme lisää osaamisestamme ja palveluistamme.

Anni Hakkarainen | Kram MarkOps Oy

Voisiko sinun seuraava työpaikkasi olla Kram?

Juuri tällä hetkellä meillä ei ole ennalta määritettyjä positioita auki, mutta ehkä voimme jutella työunelmistasi? Ehkä haluat muuttaa markkinointia pysyvästi?

Oliko tämä sisältö hyödyllinen?
KylläEi