ideat

Onko aikaa muutamalle ajatukselle?

Teemme jatkuvaa selvitystyötä asiakkaiden parissa siitä, millaiset parhaat käytännöt ja työkalut palvelevat markkinointia. Julkaisemme havaintojamme tällä sivustolla sekä blogipostauksina että pidempinä taustoittavina artikkeleina. Tuoreimmat jutut löydät koottuna tältä sivulta, tutki ja kokeile!

MarkOps puheenvuorot

Puhetta markkinoinnista eri verkostoissa ja foorumeilla – livenä ihan parasta, tervetuloa mukaan!
Riina Jokinen | Kram MarkOps Oy

Markkinointi tarvitsee vähemmän digitalisaatiokumppaneita

Epäkuranttia dataa, toisiinsa integroimattomia järjestelmiä, ylimääräistä työtä - kuulostaako tutulta? Löytyisikö apuun jokin uusi sovellus...? Ei. Markkinointi tarvitsee vähemmän digiä ja enemmän prosessia. Automaation sijaan kannattaakin harkita työn muutosta ja esimerkiksi paremman sisäisen yhteispelin rakentamista.

Laadukas sisältö vaatii tuekseen kontekstin, prosessit ja teknologian

Laadukas sisältö on tietysti nasevasti kirjoitettu ja kivasti kuvitettu lukupala. Mutta yksittäiset loistosisällöt eivät vielä tee merkittävää vaikutusta, saati nosta organisaatiota alansa terävimmäksi ajatusjohtajaksi. Ollakseen systemaattista, toistettavaa ja vaikuttavaa sisällöntuotannon täytyy kiinnittyä koko organisaation tekemiseen ja prosesseihin. Kyse on lopulta koko yrityksen digitalisaatiosta.

Pitäisikö modernilla myynnillä olla myös modernit laatutavoitteet?

Myyjiä mitataan usein aktiviteeteilla, yleisimmin soittojen ja tapaamisten määrillä, opportuniteilla ja kaupoilla. Nämä ovat edelleen ihan relevantteja mittareita, mutta pitäisikö rinnalle ottaa myös laadullisempia tavoitteita? Millaisia ne voisivat olla?

Selkeyttä markkinoinnin arkeen fiksuilla tavoitteilla

Markkinoinnin tulee olla strategista, sille tulee löytyä oikeat tekijät ja sen tulisi olla ketterääkin. Tiedämme senkin, että markkinoinnin tulisi olla tavoitteellista – ja tavoitteiden oikein valittuja. Helpommin sanottu kuin tehty.

39 tuntia työtä yhteen asiantuntijasisällön tuotantoon

Tiedätkö miten paljon aikaa ja rahaa käytät sisältötyöhön? Tutustu esimerkkilaskelmaamme sisällöntuotannon ajankäytöstä, tutki ja laski mitä se tarkoittaa omassa organisaatiossasi.

Tehokkaalla sisällöntuotannolla 20 päivää lisää aikaa ajatteluun

Mitä jos markkinointi saisi tehostamalla sisällöntuotantoaan vuodessa 20 päivää parempaan suunnitteluun, ajatteluun ja prosessien kehittämiseen?

B2B-markkinoinnin on vaikeaa hyödyntää asiantuntijoita

Yhteistyö markkinoinnin ja myynnin välillä, tai asiantuntijoiden kanssa ei ole vaivatonta, vaikka selvitykseemme vastanneet yritysjohtajat uskovatkin niin.
93% haluaa mitata paremmin markkinoinnin yhteyttä liiketoimintaan

B2B-markkinointi kaipaa kipeästi linkkiä liiketoiminnan tavoitteisiin

Hypoteesimme on, että markkinoinnin priorisointi on hukassa. Ja sitä hukkaahan piisaa joka lähtöön. Eriarvoiset sekä eräkooltaan täysin eri kaliiberin projektit ja tehtävät näyttäytyvät markkinoinnin pöydällä samanarvoisina. Prioriteetit puuttuvat, muuttuvat tai niistä ollaan eri mieltä.
MarkOps tuo systematiikkaa markkinointiin

Mitä on MarkOps b2b-markkinoinnissa?

Gartnerin1 mukaan 76 % yrityksistä ei pysty maksimoimaan markkinoinnin lopputulosten vaikuttavuutta niin, että tekeminen olisi myös tehokasta. Tehokkuutta syö monenlainen hukka, eikä vaikuttavuudessakaan päästä ROI:lla rehentelemään.

Tilaa uutiskirjeemme

Oliko tämä sisältö hyödyllinen?
KylläEi