Riina Jokinen

Markkinoinnin laihat läskit

Oli maailman paras aamu. Tehtiin kollegan kanssa aamutreeni toimistolla, oman kehon painolla. Olisi ollut helpointa vaan tarttua kahvikuppiin ja roikkua jääkaapin rivassa tämäkin aamu. Treenin aikana sain kuulla kannustavia kommentteja punnerruksistani  ja totesin itsekin, etten ole ihan raparipa. Lihastakin löytyy kaiken tämän muun elämän alta.

Lihasta tarvitaan sekä fyysisellä että substanssipuolella.

Sama koskee ammatillista puolta minussa. Tarvitsen lihaksiston, joka tuottaa voimaa tekemiseen. En pelkästään heleää ihoa, hyvinleikattua tukkaa tai garderobia. En pelkkää kirjaviisautta tai mielipiteitä, joilla ei ole kropassa muistijälkeä.

Kun kohtaan ihmisiä, huomaan usein todella nopeasti, löytyykö heidän kuorensa alta lihaksisto. Se on sellainen kerta toisensa jälkeen tiedolla ja treenillä hermotettu koneisto, joka tuottaa voimaa. Se tuottaa paljon parempaa tekemistä kuin sellainen kone, jota on ruokittu ainoastaan verkostoitumisella ja ammattikirjallisuudella. Toisessa on pelkkää teoriaa ja toisessa käytäntöä.

Koneistonsa kanssa kamppailevien, omaan lihaksistoonsa nöyrästi suhtautuvien kanssa on mahtavan kiva tehdä duunia. Mennä eteenpäin.

Paljon on liikkeellä myös teoriassaan lilluvia laihoja läskejä

Laiha läski näyttää hyvältä, mutta hänellä sakkaa varmasti pitkässä juoksussa sekä tekniikka että voima.

Jos epäilet omassa lihaksistossasi vajetta tule mukaan meidän aamureeniin maanantaisin ja perjantaisin 8.30 Espoolaiseen lähiöön! Treenin jälkeen voidaan jakaa caseja ja oppia ammatillisia juttuja.

 

Jutellaanko?

Juodaan vaikka kahvit ja kerro,
kuinka voimme auttaa sinua.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.