Viestijä, kerro meille tunteesi!

 

Vastaa kyselyymme tästä.

 

Kaikki toimintamme, johtopäätökset ja ratkaisut perustuvat tunteisiin, samoin kuin sosiaalinen kanssakäyminen. Tunteet saavat meidät toimimaan tai lyömään hanskat tiskiin, tunteet ohjaavat valintojamme – tunteet vaikuttavat kaikkeen ja kaikkiin.

Työelämän tunteita ja tunnetaitoja käsitellään paljon mediassakin, etenkin kun puhutaan johtamisesta. Blogauksia aiheesta “johtaminen ja tunneäly” löytyy googlaamalla vaikka kuinka.

Mutta viestintäammattilaisen tunteet ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Viestintä ja markkinointi ovat kaikesta automaatiopöhinästä huolimatta vielä ihmiskontaktilajeja. Tunteille löytyy tarttumapintaa.

Siksi teemme nyt selvityksen

Haluamme ymmärtää, minkälaisia tunteita viestintä- ja markkinointiammattilaisen työhön liittyy. Haluamme tietää, miten yhteistyö muiden asiantuntijoiden ja osastojen kanssa sujuu. Entä millainen työkulttuuri organisaatiossa vallitsee?

Tämä on siis kutsu sinulle, viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen. Varastamme aikaasi alle kymmenen minuutin verran ja pyydämme sinua vastaamaan nettikyselyymme.

Vastineeksi saat loppuraportin. Kokoamme tulokset yhteen ja toimitamme raportin johtopäätöksineen jokaiselle osallistujalle. Siksi pyydämme, että annat yhteystietosi.

Ja on meillä arvontakin

Kolme onnekasta vastaajaa voittaa pitkän kaavan lounaan. Lounassession saa käyttää haluamansa viestintä- tai markkinointiaiheen sparrailuun. Lounasseura valikoituu aiheen perusteella.

Ystävällisin terveisin,

Outi