Markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisista

Kokee yksinäisyyttä työn sisältöjen kanssa vähintään kuukausittain.

Hoitaa yksin projektin alusta loppuun vähintään kuukausittain.

Miltä kuulostaisi toimiva verkosto ja vertaistuki?

Mitä kaikkea sinun tulisi osata ja hallita? Kramin tekemän selvityksen mukaan viestijät ovat aika yksin. Vaikka ympärillä olisi sadan ihmisen organisaatio, viestijä on usein ainoa viestinnästä ja markkinoinnista vastaava henkilö. Työpöytä on täynnä tekemistä, strategian suunnittelusta kuvankäsittelyyn, uutiskirjeen rakentamisesta pikkujoulujen järjestelyyn.

Tarvitaan hyviä kumppaneita. Me ratkaisemme haasteesi verkoston avulla, tuomalla pöytään omaa toimialaasi ymmärtävät kirjoittajat, taitavat visualistit tai nopeat taittajat, kuvaajat, myynnin kehittäjät, koodarit ja muut tekijät. Teemme joka päivä työtä löytääksemme juuri ne oikeat tyypit ja kokoamme sinulle räätälöidyn tiimin.

Lisäksi haluamme auttaa sinua. Raivataan työpöytäsi yhdessä. Rakennetaan järkevät prosessit ja suunnitelmat, jaetaan työt. Mietitään järkevät mittarit ja pohditaan, mitä yrityksesi asiakkaat todella tarvitsevat. Kasvatetaan markkinoinnin roolia ja merkitystä.  Meillä on osaamista rakentaa siltoja myyntiin, keinoja saada asiantuntijat mukaan viestimään tai johto ymmärtämään.

Lisäksi panostamme vertaistukeen. Katsotaan, löytyisikö ryhmä ammattilaisia, joista olisi sinulle sparrailuapua.

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Helpompaa olisi kertoa, mitä apua EN ole saanut… – Olen oppinut ja kasvanut ihmisenä, ja oma roolini on vahvistunut. Olen saanut apua työyksinäisyyteen, eli Kram on niin kuin meikäläisen jatke. Kun apua tarvitaan kramilaiset ovat paikalla ja tukena. Apua olen saanut aina strategisen tason suunnittelusta uutiskirjeiden operointiin ja kaikkea siltä väliltä. Yhteistyö on tuntunut IHANALTA! Kramilaiset ovat superporukkaa joka on sisäistänyt mun maailmani. Asiakas-kumppani-asettelua ei ole, yhdessähän tätä hommaa tehdään!

Krista Saarto
markkinointipäällikkö, LeasePlan Finland Oy