Markkinointiin kohdistuu ristiriitaisia odotuksia

Jotta markkinointi olisi kiinni liiketoiminnan keskeisissä tavoitteissa ja mittareissa, tarvitaan luottamusta ja näyttöjä. Autamme rakentamaan sujuvan arjen sisäisen yhteistyön avulla.

Lue lisää >

En osaa käynnistää viestinnän yhteistyötä

Autamme kiinnittämään viestinnän sellaiseksi osaksi organisaation toimintaa, että sitä ei enää tehdä erillään. Sekä tietysti kiteyttämään.

Lue lisää >

Markkinointi nähdään meillä toimenpiteinä, ei osaamisena

Autamme markkinoinnin tehtävien määrittelyssä liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti, työpöytämallimme avulla. Hankkeistamme tekemisen, jolloin sille syntyy aikataulu, vastuunjako ja mittauspisteet.

Lue lisää >

Teemme kyllä markkinointia, mutta on vaikeaa arvioida, teemmekö oikeita asioita

Markkinointi tekee ad hoc kaikenlaista mitä työpöydälle työnnetään, tai se on jonkun sivuduuni. Silloin on syytä pohtia menetettyjä mahdollisuuksia. Toimintatapaselvitys antaa vastauksia.

Lue lisää >

En tiedä onko meillä oikea osaaminen oikeilla paikoilla

Teemme tiimin roolitusarvioinnin sekä työpöytäselvityksen. Todennäköisesti perusasioissa on korjattavaa. Mentoroimme tiimin jäsenet tuottamaan sellaisia tuloksia ja sellaista yhteistyötä, joilla on väliä.

Lue lisää >

En tiedä millaisen markkinointiosaajan palkkaisin

Millaista osaamista tarvitaan suhteessa tavoitteisiin ja miten sitä arvioidaan? Autamme rekrytoinnin valmistelussa, osaamisen arvioinnissa ja tarvittaessa onboardingissa.

Lue lisää >

Modernin markkinoinnin mahdollisuuksia ei hyödynnetä meillä

Tarkistetaan perustukset ja rakennetaan markkinoinnin tekeminen bisnestavoitteiden ympärille. Autamme hahmottamaan relevantit sisällöt sekä teknologia- ja toimenpidevalinnat.

Lue lisää >

Viestintä on meillä osasto, eikä kaikkien taito

Asiantuntijoita on vaikeaa houkutella mukaan tekemään viestintää, sillä se vie aikaa ja hyöty voi olla epäselvä. Autamme luomaan työmalleja, joiden avulla asiantuntemus on yhteistä pääomaa ja sisällöt syntyvät mahdollisimman orgaanisesti.

Lue lisää >

Suunnitelmallisuus puuttuu

Teette paljon hyviä asioita mutta ne eivät ole fiksu, suunnitelmallinen kokonaisuus. Autamme luopumaan sälästä, keskittymään tärkeimpiin projekteihin ja mittaamaan.

Lue lisää >

Jutellaanko?

Juodaan vaikka kahvit ja kerro,
kuinka voimme auttaa sinua.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.