henkilökuvakollaasi Leena Kähkönen

Leena Kähkönen

leena.kahkonen@kram.fi
p. 040 553 5067

Autan asiakkaitamme tekemään todeksi ne asiat, joilla on eniten väliä markkinoinnin ja myynnin näkökulmasta. Minulla on musta vyö vaativan asiantuntijamarkkinoinnin toteuttamisesta kansainvälisessä ympäristössä. Ehdoton vahvuuteni on asioihin tarttuminen. Asiat tapahtuvat ja aikataulut pitävät lempeän tiukassa otteessa. 

Tiedän, mikä on arjen tuska ja marcom-työpöydän laajuus ja pinojen korkeus myynti- ja asiantuntijaorganisaatioissa. Minulle myynti tarkoittaa saumatonta markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja viestinnän toimintaa, enkä pelkää laittaa käsiä saveen, tai astua tuntemattomaan.

Autan valitsemaan mihin kaikkeen ja kuinka vaikkapa sisältömarkkinointia ja markkinoinnin automaatiota voi ja kannattaa hyödyntää. Siinä, miten sitä toteutetaan käytännössä ja ennen kaikkea, mitä se vaatii nykyisen toiminnan uudistamisen ja osaamisen kannalta. Oli se sitten järjestelmien arjen hyötykäyttöä tai B2B-myyjien asiantuntijuuden sanoittamista tai orkestrointia sosiaalisen myynnin lähtökohdista.

Rakastan yhdessä tekemistä: kollektiivista sparrailua, ideointia ja haastamista. Motivoidun yhteisistä onnistumisista.

Vastaan Kramissa asiakkuuksista ja projekteista, joissa olen tuo tarttuja.

Jutellaanko?

Juodaan vaikka kahvit ja kerro,
kuinka voimme auttaa sinua.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.