henkilökuva

Jenny Kivioja

jenny.kivioja@kram.fi
p. 040 8306699

Autan tunnistamaan markkinoinnin ja viestinnän mahdollisuuksia, etenkin digitaalisessa toimintaympäristössä. Ohjaan miettimään järkevän kokoisia, toteutettavissa olevia askelia kohti toimivaa ja tuloksellista markkinointia. Opastan tekijätiimit oikeille raiteille. 

Autan lähentämään liiketoimintayksiköiden suhdetta markkinointiin ja tuen uusien yhteistyökäytäntöjen suunnittelussa ja käyttöönotossa.

Autan myös tutkimaan ja muotoilemaan asiakaskokemusta. Asiakaspolun kuvaaminen on ensimmäinen askel tietoiseen asiakaskokemuksen kehittämiseen ja onnistuneeseen viestinnän suunnitteluun. Kuvaamalla pääsemme kiinni kosketus- ja kipupisteisiin, pystymme hiomaan palveluita, tuotteita ja prosesseja, jotta ne vastaisivat tosielämän tiukkoihin ja toisaalta ajoittain niin helposti lipeäviin tilanteisiin.

Vastaan meillä asiantuntijana holistisesti asiantuntijaorganisaatioiden markkinoinnin ja digitaalisen palvelukyvyn parantamisesta.

 • Suhdetoimisto Kram

  Sinun ja minun tarinat

  Kiinnostavatko sinua minun tarinani?
  Sinähän tiedät kyllä, että haluan myydä sinulle pakettiauton / urheilutrikoot / suolakurkkua / pastilleja / porakoneen… Minä taas tiedän, että sinä mielelläsi ajattelet olevasi rationaalinen kuluttaja ja vertailet painepesurien keskeiset ominaisuudet ennen ostopäätöstä.

  Lue lisää >

 • Hallittu purkaus hallinnasta

  Yksi niistä sanoista, joka saa minut varuilleen on hallinta – tai sen haiskahduksen verran kapulaisempi muoto hallinnointi. Käytämme sitä jostain syystä mielellämme sellaisissa yhteyksissä, joissa hallinta on joko äärimmäisen vaikeaa – tai sula mahdottomuus.

  Lue lisää >

 • Mitä tapahtuu mielikuville?

  Janne Saarikivi on sitä mieltä, että muun muassa minä, tämän jutun kirjoittaja, markkinoinnin konsultti, edustan valehtelijoiden ja propagandistien ammattikuntaa. Itse uskon markkinoinnin liikkuvan hitaasti mutta varmasti täysin päinvastaiseen suuntaan.

  Lue lisää >

 • Luova on se joka luo

  Luova on se, joka luo

  Luova idea kasvaa toteutukseen jämäkällä tuella: isolla egolla, ihmissuhdetaidoilla, kunnon pääomapanostuksella, lahjonnalla, kiristyksellä, selän takana toimimisella, auktoriteetin voimalla, muuten vaan brute forcella, tutkimalla, testaamalla ja perustelemalla, vetoamalla tunteisiin, eristäytymällä häiriötekijöistä, liittoutumalla samanmielisiin… …rapa lentää ja kolhujakin saattaa tulla.

  Lue lisää >

Jutellaanko?

Juodaan vaikka kahvit ja kerro,
kuinka voimme auttaa sinua.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.