Kram-koulun asiantuntijatapahtumassa to 31.1.2019 klo 14-17 pohditaan fiksun sisällöntuotannon peruskysymyksiä maanläheisesti ja konkreettisella otteella. Voiko verkkosisältö kestää aikaa? Ja miten rakentaa viestinnän ja markkinoinnin rooli ja sisällöt koko organisaation ytimeen kiinni? 

🔻

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä!

Alusta oppimiselle

Haluatko laajentaa osaamistasi ja pureutua konkreettisiin haasteisiin muutoksen ja kasvun tekemisessä – ja tutustua samalla Kramin verkoston asiakkaisiin, asiantuntijoihin ja kumppaneihin? Kram järjestää koulutuksia, joissa aiheina ajankohtaiset markkinoinnin teemat. Järjestämme puitteet oppimiseen, keskusteluun ja vertaistukeen muiden alan ammattilaisten kanssa.

Kramin koulussa toimivasta markkinoinnista ei tehdä rakettitiedettä. Valjastamme asiantuntijoiden johdolla ajankohtaiset trendit ja aina puhuttavat ikiteemat työssä kantavaksi hyötyvoimaksi. Tarjoamme markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille alustan oppimiselle, keskustelulle ja vertaistuelle. Kram-koulusta valmistuu vahvasti verkostoituneita pelinrakentajia organisaatioidensa sisälle.

Tulevat tapahtumat

Huhutaan, että tulossa olisi myös…

Tolkkua markkinoinnin automaatioon

Myynti ja markkinointi – odotuksia ja yhteispeliä